JAPANS RESTAURANT TOKYO

JAPANS RESTAURANT TOKYO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 726 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Japans Restaurant Tokyo. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 6:11 Nice people, good food
19 jun 2022 om 22:29 Echt lekker!
19 jun 2022 om 20:52 Sushi was erg goed, bakjes waren helaas wel door elkaar gehusseld.
12 jun 2022 om 19:26 Sushi was weer prima. Snelle bezorging
11 jun 2022 om 23:31 Food arrive late and cold
11 jun 2022 om 9:17 Super verse sushi/ sashimi, echter vonden we het wat prijzig in verhouding met de hoeveelheid. Voor t eerst hier besteld, dan weet je niet precies hoeveel te bestellen maar 70€ voor 3p was niet genoeg. Het gefrituurde was minder van kwaliteit.
9 jun 2022 om 18:49 Goed op tijd. Heerlijk eten!!
6 jun 2022 om 19:45 Nu 2x hier besteld. Dit is echt zo goed. Heerlijk vers, de sashimi is top. Echt dikke 5*
1 mei 2022 om 20:29 Heerlijke verse sushi
27 apr 2022 om 20:36 Wij waren heel tevreden
24 apr 2022 om 11:39 Ben echt veel betere kwaliteit gewend dan wat ik deze keer kreeg, jammer! Sushi door elkaar in de bakjes alsof de bezorger flink over de verkeersdrempels was gestuiterd. Eten was qua smaak ook minder dan eerdere bestellingen.
18 apr 2022 om 20:11 Niet bijzonder helaas. Geprobeerd ivm onze vaste sushi was gesloten maar niet helemaal naar verwachting